Bordtennisbat, tøj og sko

Til stævner og holdturnering spiller vi (Skårup Bordtennis) i sort t-shirt.
Ungdom spiller i Skårup IF´s sorte t-shirt med Skårup logo/navn. I "Sporten" på Centrumpladsen i Svendborg - kan du købe t-shirten til kr. 200-250.
Senior spiller i sort t-shirt (Andro) fra BTEX (bordtennisbutik i Århus) - snak med Rasmus om dette.

Vi spiller i sko til indendørs idræt samt sportstøj. Du må ikke spille i en hvid trøje, da en hvid bold kan være svær at se - når bolden er mellem dig og din medspiller. Når du er med til stævner - skal du spille i shorts eller nederdel - du må ikke spille i lange busker.

Du skal have dit eget bordtennisbat. Battet skal være af ok kvalitet, så du kan "gribe/tage fat" - og skrue bolden. Det kan du nok ikke i starten. Når du bliver bedre - lære du at "vende" underskruede bolde til overskruede bolde - og omvendt. Med et hobbybat uden ok belægninger - vil du ikke kunne udføre slagene. Du kan låne et bat hos os i starten, indtil du køber dit eget.

Mange sportsforretninger sælger bordtennisbat, men prisen er ofte for høj og kvaliteten for dårlig. Når du skal købe bat - så tjek fx BTEX  og se deres guide. Og det er en god ide, at du ringer til BTEX - de er gode/søde til at hjælpe og vejlede. Du er også altid velkommen til at spørge i klubben om bat og belægninger.

Når belægningen på dit bat bliver for slidt (og du ikke længere kan “gribe” godt fat i bolden) - eller hvis belægningen går i stykker - så skal belægningen skiftes. Du kan selv skifte belægningen - eller du kan spørge i klubben, om nogen kan hjælpe.

Til nogle stævner  kommer BTEX med en bod (fx plejer de at komme til Tritons stævne i Odense i starten af februar) - så kan du købe belægningerne der. Og BTEX kan ofte sætte dem på dit bat med det samme. Men ring gerne til BTEX på forhånd - så du er sikker på, at de kommer til det pågældende stævne - og at de har de belægningstyper med, som du gerne vil købe.