topimg1.jpg

Velkommen til bordtennis i Skårup

Bordtennis Skårup IF

Sæson 2018-2019 i Skårup Bordtennisklub

Har du lyst til at spille bordtennis? Skårup Bordtennisklub er den største klub i/ved Svendborg - og vi er mere end 60 medlemmer. Der er ca. 20 medlemmer i hver af vores 3 underafdelinger: Børn og unge, Voksne/senior samt 60+ (voksne fra 60 år og opefter). 

Er du begynder eller øvet? Er du alene - eller er I flere?... Så kom og spil bordtennis
Det er ikke vigtigt, at du er god til at spille bordtennis. Det er vigtigere, at du sætter pris på det sociale - og du har lyst til at være med i et positivt fællesskab omkring bordtennis. Vi vil selvfølgelig også gerne have, at du bliver god til at spille bordtennis. Og vi vil gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig.

3 gode råd til begynderen i bordtennis - du kan låne et bat i starten... og vi har boldene.


Spilletid:

  • Børn og unge træner mandag kl. 17 - 18.15 og torsdag kl 17 - 18.30... samt onsdag kl. 18.30 - 20, hvor du kan øve lidt mere - der er dog ikke træning onsdag.
  • Voksne/senior spiller mandag og onsdag kl. 18.30 - 22.
  • 60+ spiller onsdag kl. 17 - 18.30.

Spillested:

  • Skåruphallen, Åbyvejen 43, 5881 Skårup.

 

Har du spørgsmål om, hvordan du starter til bordtennis hos os - eller lignende, så ring eller skriv til klubformand Rasmus Grønborg 2129 2434 //  bordtennis@skaarup-if.dk - eller klubmedlem Henrik Dyrehauge 24 777 336.

Nederst på siden kan du se, hvordan du melder dig ind i klubben.

 

Mål i Skårup Bordtennis

Vi vil inspirere børn og voksne i alle aldre til at dyrke bordtennis som sport og idrætsgren.


Herunder kan du læse mere om at spille bordtennis hos os for Børn og unge, Voksne/senior samt 60+.

Bordtennis for børn og unge - fra 7 år og opefter

Børn og unge træner mandag fra 17.00 - 18.15 og torsdag fra kl 17.00 - 18.30 i Skåruphallen. Du kan også aftale at spille bordtennis med en bordtenniskammerat - eller flere - onsdag fra 18.30 - 20.00 . Det er "frit spil" om onsdagen - dvs. uden træning. 

Her kan du læse om bordtennisbat, tøj og sko

Læs om uskrevne regler i bordtennis

Du vil lære forskellige typer af slag/teknikker til træning - fx:

Her kan du se mere om bordtennisteknik

Gode spillere - og godt bordtennis kan inspirere os alle - som fx:

Top 10 bordtennis dueller i 2018

Joanthan Groth - Danmarks bedste mandlige bordtennisspiller

Michael Maze - største danske bordtennisspiller - indtil videre

Tomokazu Harimoto - ung japansk spiller - blandt verdens bedste 

 

Her er en guide til forældre fra Dansk Bordtennis Union med gode råd og vejledning til forældre. I kan også læse om hvilke række de unge kan deltage i til stævnerHer kan I læse om kommende stævner på Fyn - tryk på link til den relevante terminsliste.

 

Trænere for ungdom er Niels Janus, Rasmus Grønborg og Henrik Dyrehauge.
Hjælpetrænere er Ruben Schytt-Nielsen, Kristian Nielsen og Jørgen Madsen.

Bordtennis for voksen/senior

Voksne spiller mandag og onsdag kl. 18.30 - 22.00 i Skåruphallen. Du bestemmer selv, hvor lang tid du har lyst til at spille i dette tidsrum. Har du tid/lyst - så er der træning ca. hver 14. dag.

Vi er cirka 20 seniorspillere i klubben - og vi er mellem 13 - 75 år. Vores niveau er begynder til øvet. Vi er typisk 8-14 spillere på en spilleaften - så der er altid nogen at spille med.

En spilleaften foregår på den måde, at vi møder omklædte i hallen - ofte mellem kl. 18.30 - 19. Vi finder en at spille med... laver nogle øvelser eller spiller en/to kampe. Eller vi er fire spillere, der finder sammen og spiller en double eller to. Vi snakker lidt... finder en anden/andre at spille med - osv.

Det er med til at udvikle dit spil - at spille mod forskellige spilletyper... og spillere der har forskellige niveauer - både begyndere og øvede. Nogle spillere spiller med et bat med normale "belægninger" - andre spillere har lange/korte knopper eller anti-spin.

Har du lyst til motionsbordtennis - eller har du lyst til at spille i holdturneringen?
12 af vores seniorspillere er med i holdturneringen. Og vi spiller hjemmekamp mandag aften - hvor der også spilles motionsbordtennis. 8 af vores seniorspillere spiller alene motionsbordtennis... men på en træningsaften - plejer vi at spille med forskellige spillere - både turneringsspillere og motionister.

Er der stemning for det, vil vi lave en klubtur til SISUs Seniorstævne, der sandsynligvis afvikles en gang  i maj 2019.

Her kan du se mere om bordtennisteknik

Læs om uskrevne regler i bordtennis

Læs om bordtennisbat, tøj og sko

Bordtennis for 60+

Vi spiller onsdag mellem kl. 17 og 18.30 i Skåruphallen. Vi samarbejder med Svendborg Senior Idræt. Så det er muligt for dig på 60 år (eller mere) at spille bordtennis, der styrker din krop og hjerne. Hvis du hellere vil spille i vores senior/voksen underafdelingen - så er det selvfølgelig også muligt.

Bordtennis er godt for hjernen... se video fra TV2/FYN

Prøv om det er noget for dig. Vi er klar med bat og instruktører. Bordtennis - glæde og passion med BAT60+ i OB... se video fra DGI/DBTU

Vil du blive bedre til bordtennis... så deltag eventuelt i et kursus: bordtennis for 60+. Er du interesseret i mere info om bordtennis for folk over 60 år... så læs mere på hjemmesiden BAT60+

På 60+ kursus


Her kan du se mere om bordtennisteknik

Læs om bordtennisbat, tøj og sko
 

Kontakt Skårup Bordtennisklub

Formand Rasmus Grønborg +45 2129 2434 //  bordtennis@skaarup-if.dk 
eller klubmedlem Henrik Dyrehauge 2477 7336

Bliv medlem af Skårup Bordtennis - eventuel spillerlicens

Bliv medlem af Skårup Bordtennis: Nederst på siden - kan du vælge forskellige medlemskaber i klubben. Er du ungdomspiller - eller seniorspiller? Vælg én af dem - og se pris mm. i boks til højre. Hvis du er forælder - og tilmelder en ungdomsspiller... så skriv venligt navnet på ungdomsspilleren i forbindelse med, at du tilmelder ungdomsspilleren.

Spillerlicens: Vil du også gerne spille holdturnering og/eller stævner - hvilket vil gøre dig til en bedre spiller - skal du også betale licens til Dansk Bordtennis Union.
Er du ungdomsspiller... så betal via "licens for ungsomspillere" herunder.
Er du seniorspiller... så skal du selv betale licens - se vejledning: betal spillerlicens hos Dansk Bordtennis Union


Kontakt

  • Skårup Idrætsforening
  • Åbyvejen 43
  • 5881 Skårup

Kort og rutevejledning


Se video