topimg1.jpg

Velkommen til bordtennis i Skårup

Bordtennis Skårup IF

Sæson 2017-2018 i Skårup Bordtennisklub

Er bordtennis noget for dig? Vi er største bordtennisklub i/ved Svendborg - se telefon/mail nederst

Bordtennis for børn og unge

Bordtennistræning for børn og unge - 3 dedikerede trænere står klar hver mandag fra 17.00 - 18.15 i Skåruphallen. Fra 7 år og opefter.

Du vil lære forskellige typer af slag til træning... bl.a. forhåndskontra

Når du træner - vil du blive bedre til bordtennis. Og forbilleder kan inspirere os alle, fx:

Bordtennis for voksen/senior

Er du begynder eller øvet - så kom og prøv bordtennis... verdens hurtigste - og sjoveste spil

Vi spiller mandag og onsdag fra kl. 18.30 - 22.00 i Skåruphallen. Du bestemmer selv, hvor lang tid du har lyst til at spille mellem kl. 18.30 - 22.00. 

Vi er 15-20 seniorspillere i klubben - aldersmæssigt er vi mellem 12 - 75 år. Vores niveau er begynder til øvet. Vi er typisk 8-14 spillere på en spilleaften - så der er altid nogen at spille med.

En spilleaften foregår normalt på den måde, at vi møder omklædte i hallen - ofte mellem kl. 18.30 - 19. Vi finder en at spille med... og vi laver nogle øvelser eller spiller en/to kampe. Vi får snakket lidt, så finder vi en anden at spille med - osv.

Vi har 3 seriehold - serie 1, 2 og 3 - i holdturneringen - og vi spiller hjemmekamp mandag aften. Hvor vi også spiller motionsbordtennis. 

Bordtennisteknik

Vi hjælper dig gerne med teknik, øvelser mm. - men vi har ikke en bordtennistræner. Vi vil et par gange om året besøge BTEX i Århus (der er en bordtennisbutik med bordtennishal) - hvor vi vil få træning og få ny inspiration. Næste gang vi besøger BTEX, er den 26. maj 2018.

Er du interesseret i bordtennisartikler/videoer, så tjek Larry Hodges, amerikansk bordtennistræners hjemmeside - hvor han skriver om bordtennis mandag til fredag

Hver mandag kan du også blive klog på bordtennis-tips fra Larry Hodges

Larry Hodges skriver også om følgende emner: serv, servemodtagelse, bolddueller, taktik, fodarbejde, mm. (se et stykke ned ad siden)

Larry Hodges har også skrevet en god bog om strategi og taktik: Table Tennis Tactics for Thinkers (bedste bordtennisbog jeg har læst)

På Youtube er der også en masse brugbar bordtennisviden - se bl.a. videoer fra BTEX, PingSkills, tabletennisedge:

Bordtennis for 60+

Vi samarbejder med Svendborg Senior Idræt. Så det er muligt for dig over 60 år at spille bordtennis, der styrker din krop og hjerne. Vi spiller onsdag mellem kl. 17 og 18.30 i Skåruphallen.

Prøv om det er noget for dig. Vi er klar med bat, instruktører, kaffe mm. 


Bordtennisbat, tøj og sko

Du skal have dit eget bordtennisbat, og vi spiller i sportstøj samt sko til indendørs idræt.

Bat

Dit bat skal være af ok kvalitet, så du kan "gribe/tage fat" i bolden. Det kan du nok ikke i starten. Men når du bliver bedre - lære du at "vende" underskruede bolde til overskruede bolde - og omvendt. Med et hobbybat uden gode belægninger - vil du ikke kunne udføre slagene. Du kan låne et bat hos os i starten, indtil du køber dit eget. 

Når du skal købe bat - så anbefaler vi, at du tjekker BTEX og ser deres guide. Og det er en god ide, at du ringer til BTEX - de er eksperter til at hjælpe og vejlede dig. Du er også altid velkommen til at spørge os i klubben om bat og belægninger.

 

Målsætning i Skårup Bordtennisklub

At inspirere børn og voksne i alle aldre til at dyrke bordtennis som sport og idrætsgren.

Kontakt Skårup Bordtennisklub

Formand: Rasmus Grønborg
+45 2129 2434 //  bordtennis@skaarup-if.dk 

Kontingent og spillerlicens

Kontingent: Nederst har vi listet forskellige typer af kontingenter, tryk på én af dem - og se pris mm. i boks til højre. Vi spiller også bordtennis for senior (motion og turnering) fra 01-05-2018 til 31-08-2018 - kontingent oprettes, når vi kommer tættere på 1. maj.

Spillerlicens: Vil du også gerne spille holdturnering og/eller stævner - hvilket vil gøre dig til en bedre spiller - så skal du også betale spillerlicens hos Dansk Bordtennis Union


Kontakt

  • Skårup Idrætsforening
  • Åbyvejen 43
  • 5881 Skårup

Kort og rutevejledning


Se video