Velkommen til bordtennis i Skårup

Bordtennis Skårup IF

Sæson 2018-2019 i Skårup Bordtennisklub

Har du lyst til at spille bordtennis? Vi er største bordtennisklub i/ved Svendborg - se telefon/mail nederst på siden.

Bordtennis for børn og unge

Vi træner hver mandag fra 17.00 - 18.15 i Skåruphallen. Fra 7 år og opefter.

Du vil lære forskellige typer af slag/teknikker til træning - fx:

Når du træner - vil du blive bedre til bordtennis. Vil du være med i holdturneringen og/eller stævner - vil det også gøre dig til en bedre spiller.

Gode spillere - og godt bordtennis kan inspirere os alle - som fx:

Top 10 bordtennis dueller i 2018

Joanthan Groth - Danmarks bedste mandlige bordtennisspiller

Michael Maze - største danske bordtennisspiller - indtil videre

Tomokazu Harimoto - ung japansk spiller - blandt verdens bedste

Her er en guide til forældre fra Dansk Bordtennis Union med gode råd og vejledning til forældre. I kan også læse om hvilke række de unge kan deltage i til stævnerHer kan I læse om kommende stævner på Fyn - tryk på link til den relevante terminsliste.

Læs om uskrevne regler i bordtennis

Trænere for ungdom er: Niels Janus, Rasmus Grønborg og Henrik Dyrehauge.

Bordtennis for voksen/senior

Vi spiller mandag og onsdag kl. 18.30 - 22.00 i Skåruphallen. Du bestemmer selv, hvor lang tid du har lyst til at spille i dette tidsrum.

Er du begynder eller øvet, er du alene - eller er I flere... så kom og spil bordtennis.

Det er ikke så vigtigt, at du er dygtig til at spille bordtennis. Det er vigtigere, at du sætter pris på det sociale - og du har lyst til at være med i et positivt fællesskab omkring bordtennis. Vi vil selvfølgelig også gerne have, at du bliver god til bordtennis - og vi vil gøre, hvad vi kan for at hjælpe.

3 gode råd til begynderen i bordtennis - du kan låne et bat i starten... og vi har boldene.

Vi er cirka 20 seniorspillere i klubben - og vi er mellem 13 - 75 år. Vores niveau er begynder til øvet. Vi er typisk 8-14 spillere på en spilleaften - så der er altid nogen at spille med.

En spilleaften foregår på den måde, at vi møder omklædte i hallen - ofte mellem kl. 18.30 - 19. Vi finder en at spille med... laver nogle øvelser eller spiller en/to kampe. Eller vi er fire spillere, der finder sammen og spiller en double eller to. Vi snakker lidt... finder en anden/andre at spille med - osv.

Det er med til at udvikle dit spil - at spille mod forskellige spilletyper... og spillere der har forskellige niveauer (både begyndere og øvede). Nogle spillere har "normale" belægninger - andre har lange/korte knopper eller anti-spin.

Har du lyst til motionsbordtennis - eller har du lyst til at spille i holdturneringen?
12 af vores seniorspillere er med i holdturneringen. Og vi spiller hjemmekamp mandag aften. 8 af vores seniorspillere spiller alene motionsbordtennis... men på en træningsaften - plejer vi at spille med forskellige spillere - både turneringsspillere og motionister.

Er der stemning for det, vil vi lave en klubtur til SISUs Seniorstævne, der sandsynligvis afvikles en gang  i maj 2019.

Læs om uskrevne regler i bordtennis

Bordtennis for 60+

Vi spiller onsdag mellem kl. 17 og 18.30 i Skåruphallen. Vi samarbejder med Svendborg Senior Idræt. Så det er muligt for dig over 60 år at spille bordtennis, der styrker din krop og hjerne.

Bordtennis er godt for hjernen... se video fra TV2/FYN

Prøv om det er noget for dig. Vi er klar med bat og instruktører. Bordtennis - glæde og passion med BAT60+ i OB... se video fra DGI/DBTU

Vil du blive bedre til bordtennis... så deltag eventuelt i et kursus: bordtennis for 60+. Er du interesseret i mere info om bordtennis for folk over 60 år... så læs mere på hjemmesiden BAT60+

På 60+ kursus

Målsætning i Skårup Bordtennisklub

At inspirere børn og voksne i alle aldre til at dyrke bordtennis som sport og idrætsgren.

Kontakt Skårup Bordtennisklub

Formand Rasmus Grønborg +45 2129 2434 //  bordtennis@skaarup-if.dk
eller klubmedlem Henrik Dyrehauge 2477 7336

Spillested: Skåruphallen, Åbyvejen 43, 5881 Skårup Fyn
Spilletid: Ungdom spiller mandag kl. 17 - 18:15
Voksne/senior spiller mandag og onsdag kl. 18:30 - 22
60+ spiller onsdag kl. 17 - 18:30

Kontingent og spillerlicens

Kontingent: Nederst har vi listet forskellige typer af kontingenter, tryk på én af dem - og se pris mm. i boks til højre.

Spillerlicens: Vil du også gerne spille holdturnering og/eller stævner - hvilket vil gøre dig til en bedre spiller - så skal du også betale spillerlicens hos Dansk Bordtennis Union