Fitness Skårup IF

Er du allerede medlem og har brug for ny inspiration er du meget velkommen til at henvende dig til vores instruktører.

Er du ikke medlem, men overvejer at melde dig ind i centeret er du velkommen til at kigge ind i instruktør tiden og få dig en snak med en instruktør.

Såfremt du ønsker at melde dig ind, kan du tage en folder, hvori der står, hvordan man melder sig ind og ud i Fitness Skårup.

Er du medlem og dit adgangskort pludselig ikke virker, er det formodentligt fordi, du er i restance, og vi har lukket dit kort. Mener du, at du har betalt, skal du henvende dig til vores bogholder på mail: fitnessskaarup@gmail.com og beskrive din henvendelse – Er der en fejl i vores system, bliver dit kort selvfølgelig genåbnet og vi beklager den eventuelle fejl.

Fitness Skårup