topimg1.jpg

Nyheder

Sæson 2017/18

vi starter indendørs torsdag d.14.sept kl 18.30-20.

hvis du ikke kan vente, så hop ud i sandet samme tidspunkt og dag

 

Sæson 2015

Som noget helt nyt flytter vi kids træningen til mandage og onsdage i Skåruphallen. Vi deler hallen med Tween klubben, så rigtig mange børn kan få glæde af hallen samtidig. Vi opdeler i to grupper: level 0-2 med Thomas Northway som træner og level 3-5 med Jacob Foged som træner.

På seniordelen holder vi fast i mix motionstræning og spil. Men er der nogle der ønsker at spille "rene" herre eller damehold, så vil der også være mullighed for det.

 

Sæson 2013-14

Vi mangler altid gode og engagerede trænere.

Sidder du med trænerlyst, så ring endelig. I denne sæson har vi nedprioriteret drenge juniorholdet pga manglende trænere samt herre 1.holdet.

I stedet er vi gået fuldt ind på motionshold, hvor vi i dag har 2-3 niveauer - lige fra de helt nye begyndere og over til de meget rutínerede. Kidsholdene er der også godt gang i og U14 pigerne er rykket en klasse op og træner sammen med Svendborg i en meget stor trup. Pigerne har været til deres første stævne i Slagelse her i november og klarede sig ok som oprykker i U16 klasse.

Vores bedstevolley kører hver tirsdag kl 14.15-15.30, hvor vi spiller 16-20 mand. D.3.dec. skal hele holdet til Fortuna i Odense og spille venskabskampe mod Fortuna. Det bliver første gang bedsterne skal i "kamp" på fremmed bane - det bliver spændende at følge. Holdet spænder aldersmæsigt fra de 60 år og op til Bjarne på 85 år.

 

 

Ny sæson er startet

Efter en god sommer med masser af beachvolley er indendørstræningen gået i gang. Der er dukket mange nye unge ansigter op til vores danmarksseriehold og det bliver spændende at følge den unge 11 mands store trup og deres udvikling. Der er masser af talent, men også nogle kanter der skal pudses lidt af. Mixmotion turnering er allerede godt igang med et vundet stævne i Svendborg den 16.september, så de drøner derudaf igen i år. Mixmotion unden turnering er også godt i gang. De har spillet mixmotion i sandet fast hver torsdag hele sommeren, så de er i god træning til indendørs. Dame u18 er kommet tilbage efter ophold på efterskoler og træner i hallen hver torsdag. Det bliver rigtig spændende at følge dem og se hvad de orker af turneringsdeltagelse vinteren over. Klubben vil gerne støtte dem så meget som overhovedet muligt. Det betyder også, at der bliver pres på de 4 baner torsdag aften, hvor omkring 40-50 spillere vil være til træning fra 18.30-20.

Teen holdene er også kommet igang. Her med Asbjørn, Freja, Rikke og flere andre ungdomsspillere som trænere. Vi kunne meget godt bruge ekstra hænder her. Jacob Foged prøver at være i hallen også og hjælpe de enkelte hold så god som han formår, men han kan ikke være ved alle hold samtidig.

Bedstevolley kører hver tirsdag kl.14.15-15.30 og her nyder de 16-20 spillere at mødes og konkurrere så sveden springer.

 

 

Volley 2011 - en kort beretning

Afdelingen er fyldt 15, teenager og en lidt vanskelig alder at håndtere. En ny tendens har slået rod. Bredden og motionsvolley er rykket ind. Klubben har siden sin start altid prioriteret den seriøse træning med henblik på oprykning eller et danmarksmesterskab. Der har ikke været plads og rum i klubben til bredde og motionsarbejdet. Men 2011 har i den grad vendt denne historik på hovedet. Da 1.herrehold blev udelukket fra turneringen pga to kampafbud, så var det reelt det sidste turneringshold og tilbage var motionisterne og ungdom. Herreholdet træner fortsat, men hallen er overtaget af 5-6 motionshold der kun træner for hyggen og motionens skyld. Samtidig kører bedstevolley videre i fineste stil tirsdag eftermiddag, hvor hyggen og motion igen er i højsædet.

I ungdomsafdelingen kører det fint med rigtig mange pigespillere og en flok drengespillere samt en sværm af kidsspillere. Det er i meget høj grad Jacob Fogeds fortjeneste at både ungdom og motionsvolley kører så fint og det var fuldt fortjent at han blev hædret som årets ungdomstræner og leder i 2011 af DVBF.

 

Også vores beachvolley kørte super fint hele sommeren. Bedre vejr er altid ønskeligt, men aktiviteterne på banerne var meget tilfredsstillende og rigtig mange kampe og timer blev brugt i det dejlige sand.

Hvad venter i fremtiden?Spillere kommer hjem fra efterskole og søger hold, nye trænere til drengehold, nye trænere til kidsholdene og ikke mindst engagerede forældre til at køre med holdene og iøvrigt bakke op om klubarbejdet. Der skal rigtig mange frivillige trænere, ledere og forældre til for at få en klub til at fungere. Vi kan nemt bruge mange flere end dem vi er. Det bliver hurtigt "Tordenskjolds soldater" og det slider. Vi opfordrer nye forældre til at stille lidt af deres arbejdskraft til rådighed, gå ind i lederarbejdet og få et faglig udbytte du måske kan bruge på dit cv til fremtiden. Vi har alle været novicer en gang og alle skal starte et sted. Der er masser af kurser der kan opgradere din viden og kompetancer o gklubben betaler gladeligt.

 

Vel mødet i fremtiden.

 

Protest indberetning 3.marts 2012


DVBF får blandt andet midler fra DIF udfra antallet af medlemmer de enkelte klubber har indberettet. Min påstand har længe været, at det kun er op til deadline for indberetning, at forbundet vier interesse for de små motions- og breddeklubber i Danmark. Bare for at påvise dette, så har Skårup indberettet 1 medlem for 2011. Og ganske rigtig, så bliver der ringet og snakket i et væld fra forbundet. MEN DET SKER I PROTEST TIL FORBUNDETS MANGLENDE ERKENDELSE AF VOLLEYSPORTENS REELLE STATUS I DANMARK.

 

Der sidder stadig herrer i forbundet der kun ser eliten og landsholdene som det eneste sagliggørende og de er stadig total blinde for den elendige forfatning vores klubber ude i landet lider under. Klubber slår sig sammen for at redde stumperne, ungdomsholdene samles for bare at kunne stille et hold og navne som team vestsjælland, team sydvestjylland osv dannes, klubber melder sig ud af FVBK/DVBF fordi de ikke kan se de får noget hjælp derfra med det resultat at vi har mistet op mod 50% af klubberne siden 1990'erne. Og hvad gør Forbundet? Ud af 14 ansatte er de 4 måske ansat til at tage sig af motions- og breddevolley i forbundet - resten har med eliten at gøre. Det er total latterligt. Især når vi ingen elite har..... set på verdensplan.

 

Hvad gør vi?


Vi har forpligtiget os til at afvikle EM i 2013, så det skal vi selvfølgelig gøre, men i tiden frem til, så bør volleyfolket sætte sig sammen og diskuttere hvordan vi starter volley igen i Danmark. Skal landsholdene udfases? Skal turneringsformerne ændres så de passer til den moderne tid vi lever i? Skal eliten passe sig selv? Skal kurserne/uddannelserne laves så de passer til klubbernes efterspørgsel? Skal pengestrømmen vendes, så forbundet præmierer de klubber der lever op til nye standarder? Kan kredsen/forbundet stille hjælpere til rådighed for klubberne til træninger, stævner, møder etc.?


Der er rigeligt at drøfte - men det kræver at vi tør se i øjnene at volleysporten, som den kører nu, er på vej til graven. Vi og dermed i første omgang Forbundet skal se realiteterne i øjnene og erkende at de veje de hidtil er gået ikke længere er farbare og derfor må gå nye veje. Det vil kræve mod. Vi kunne måske se om de klubber der deltager i DGI også vil være med i et fælles tiltag. Det er forsøgt i afviklingen af Fynsmesterskabet for mix hold, hvor alle mixhold på Fyn samles og spiller. Det er som at være til stævne i de gode gamle dage, med masser af hold og god stemning i to haller.

Så har vi oplevet dette også..

 

Vi meldte afbud til kampen i Vejle pga mange spillerafbud i sidste øjeblik og kampen mod Midtfyn skulle flyttes pga dobbeltbooking i hallen. Kampen blev foreslået flyttet til mandagen efter, men det ville Midtfyns ikke. De foreslog torsdagen efter hvilket vi accepterede, men det gjorde forbundet ikke, da de skulle lave turneringsplanlægningen i samme uge og derfor skulle kampen afvikles tidligere. Så blev torsdagen i sidste uge foreslået, men vi kunne ikke på 1½ dag nå at få samlet et hold og derfor meldte vi afbud igen. Derfor står vi nu uden en turnering. Fint så må vi jo bare træne og hvis vi får lyst til at spille kamp, så kan vi arrangere en træningskamp mod et eller andet hold på Fyn. Vi kunne jo starte med at samle de to træningsaftner til en og så være 12-15 mand til træning hver mandag. De der gerne vil træne to gange, kan så træne med mixmotion DGI om torsdagen.

 

Men det er da en sjov tanke, at efter at klubben startede i 1996, så har vi haft et turneringshold eller flere lige indtil dato. Det er også lidt sjovt at tænke tilbage på starten, hvor vi havde en motionsklub i tankerne, men som aldrig har formået at få et motionshold stablet på benene, men altid har dyrket turneringsholdene. I dag har vi så 4-5 motionshold og et hav af unge kidsspillere samt over 20 bedstevolleyspillere, men ingen turneringshold !!!!

 

Det er måske også en tanke værd, at spekulere over selve turneringsideen. I vores moderne tidsalder, så er det måske på tide at ændre på selve turneringstanken/strukturen. Træning 2 gange om ugen og kamp i weekenden fra september til marts - det er vores travle hverdag vist ikke længere til. Der er næsten ingen der arbejder 8-16 længere i ugens 5 hverdage. Se bare på butikkernes åbningstider og dage. Måske een dags stævner er bedre eller kampe afviklet på træningsaftner. Turneringer der er kortere, så der kører måske 3 turneringer på en sæson. Det kunne være tilmeldingsturneringer, hvor klubberne selv planlægger og kører turneringen. Det er jo klubberne der i dag påsætter dommere, haltider og sekretærer. Så slipper klubberne for de tårnhøje gebyrer, bøder, afgifter og licenser. Samlede man bare halvdelen af disse beløb til en ny turneringsstruktur, så kunne klubberne spille om pengepræmier ved hvert stævne. En interessant tanke. Hvis DVBF gerne vil have sit prestige projekt med en liga, så lad det være en tilmeldingsliga, det er det jo reelt i dag og så lad liga klubberne betale for dem selv.

 

Vi tabte 1-3 til Ubberud.

En god kamp med masser af god motion.

Men jeg har også funderet lidt over DVBF og hvad jeg egentlig skal bruge forbundet til?

 

Jeg har netop modtaget opkrævning på over 2000 kr på at vi har en klub. Jeg skal også betale for at vi spiller i danmarksserien. Jeg har lige betalt 200 kr i dommerhonorar og da jeg ikke kunne finde flere end een dommer til kampen, så modtager jeg også en bøde på 250 kr for manglende dommer. (jeg har kontaktet samtlige dommere på Fyn og kun en kunne dømme). Vi var kun 7 til kampen og den 7. måtte sidde sekretær. I 3.sæt bliver Bo skadet og må bæres fra banen, så vores sekretær må på banen. Halinspektøren spinger til og vender point, men kan ikke føre det store skema. Vi spiller videre og noterer kun pointene til sidst. Det koster sandsynligvis også en bøde. (jeg har ikke prøvet det før, så jeg kender ikke størrelsen). Så sidder jeg og funderer - hvad skal jeg bruge forbundet til? De laver en turnering (det koster mig godt 8.000 kr) og så kræver de bøder op. Hvad skal jeg bruge kredsen til? Vi laver selv vores ungdomsturnering ude i hallen og vi deltager ikke i pokalturneringen. Jeg kan virkelig ikke se hvad DVBF og FVBF gør for vores klub - undtagen at hente penge - mange penge. For vi betaler jo også licens for samtlige spillere der vil ud og spille volley. Jeg var formand for en volley klub første gang som 15 årig. Jeg har været med til at starte 4 volleyklubber i Danmark og siddet som formand i de fleste, jeg har siddet i kredsbestyrelser af flere omgange - men aldrig har jeg været så træt af forbundet som nu og aldrig har jeg været så tæt på at melde hele klubben ud af DVBF som nu. Alt hvad DVBF interesserer sig for er deres "elite" arbejde. Der sidder så mange dyre drenge i DVBF som kun interesserer sig for at promovere sine egne interesser i IVBF og DVBF som fuldstændig har glemt dagligdagen i de danske klubber (i hvertfald vest for Valby bakke). Der er måske 1½ person i forbundet der er interesseret i at gøre noget for klubber med kids, teen og motionsspillere - resten interesserer sig kun for landsholdene, EM og volleyligaen. Vi er skaffe dyr. Alle de klubber, som Skårup, der har eet hold og lidt motionsvolley og måske lidt ungdomsarbejde - vi er kun skaffe dyr. Vi skal betale til DVBF for at eliten kan dyrkes. Men uden en bred bredde med mange spillere, så er denne model fuldstændig umulig. Og det har vi ikke i Danmark. Volleyball er døende...... Der er stort set ingen ungdomsturnering på Fyn og Sønderjylland længere. Vi kan ikke fylde danmarksserien op i Fyn og Sønderjylland, vi kan ikke stille hold til serie 1 i hverken herrer eller damer. Op til denne sæson fik alle de klubber der kunne rykke op fra Danmarksserien til 2.division fra Fyn og Sønderjylland budet - det er sygt.

 

Hvad ville der ske hvis DVBF kanaliserede de mange midler og resurser der bliver brugt på eliten over på bredden og kids arbejdet? Hvad ville der ske hvis vi vendte servicen om, så det er eliten der kan passe sig selv, mens bredden bliver serviceret med dommere, hjælp til kluborganisering, inspirationstrænere til kids afdelingen. Modeller, skabeloner og resurser til at udvikle forældre arbejdet i klubben. Lette registreringsarbejdet i kidsafdelingen. Motivationsmøder i klubberne. Samarbejdsmøder klubberne imellem, især for ungdom osv,osv.

 

Måske er det tiden at se på hvordan vi bygger vores turneringer op? Skal de løbe over en sæson som værende et halvår? Er vi breddespillere ikke bare interesseret i at spille lidt bold, få lidt motion og hygge os med sporten? Placeringen i rækken er underordnet, for hvis man gerne vil rykke op som hold, så er 2. div blevet til en tilmeldings turnering. Måske skulle vi tilbyde vores egen række på Fyn for motionsspillere som omfatter både damer, herrer og mix. Vi kunne lave en privat liga, hvor vi selv laver en turnering og selv står for opdatering af stillinger mm. Det fungerer indenfor fodbold mange steder med private ligaer. Det kunne spare os alle for mange penge, ærgelser og papirgange.

DVBF har jeg i hvertfald mistet troen på.

Bo Isaksen fmd Skårup volley.

 

 

Spilleplan for herre danmarksserie efterår 2011

Nr

Dato

Dag

Kl.

Spillested

Hjemmehold

Udehold

25048

25-09-2011

Søndag

15:00

Hjallesehallen

DHV Odense.3

Skårup IF

25054

02-10-2011

Søndag

11:00

Alssund Gymnasiet, Sønderborg

Sønderborg VK

Skårup IF

25057

09-10-2011

Søndag

10:00

Skåruphallen

Skårup IF

DVK Kolding II

25064

30-10-2011

Søndag

16:00

Skåruphallen

Skårup IF

Kerteminde VK

25068

06-11-2011

Søndag

17:00

Odense Universitetshal

DSIO Odense

Skårup IF

25071

13-11-2011

Søndag

10:00

Skåruphallen

Skårup IF

Ubberud IF

25075

26-11-2011

Lørdag

15:00

Søndermarkshallen

SGF Vejle

Skårup IF

25080

10-12-2011

Lørdag

16:00

Skåruphallen

Skårup IF

Midtfyns VK

 

 

 

Årets person-gnist 2011 udnævnt af DVBF

 

Foreningens mand. Far til flere.

Medstifter af en volleyklub – spiller, træner, leder og forældre i samme person.

 

Udbrændt? Nej, der har aldrig været mere gnist, engagement og glæde i ham end i disse år.

Jacob organiserer ungdomsarbejdet i klubben på aller bedste vis.

Han er motoren i kidsarbejdet og sørger for at kids bliver overleveret til det teenafdelingen. Han er fødekæden fra de små til de store.

 

Han har en enestående evne til at samle forældre, tidligere spillere og trænere omkring sig og gøre dem engagerede i klubarbejdet. Hjælpetrænere bliver fundet i en tidlig alder og gjort ansvarlige for små områder, forældre der alligevel sidder og kigger på træningen bliver inddraget til små jobs og senior trænere bliver hyret til gæsteoptræden.

 

Alle der er omkring ham i hallen er i vigør og det er mange. Bare i kidsafdelingen er der omkring de 20 trænere.

Og for bare sådan at holde sig i form om sommeren, så har han også anlagt en beachbane hjemme i haven, hvor byens børn fra kids til DU17 træner beach – organiseret af ham. Men igen bliver børnene inddraget i en tidlig alder, idet de på skift får en beachbold og den der har bolden skal organisere minimum en beachkamp i løbet af den uge vedkommende har bolden.

Godt gået Jacob og da Sissel – den yngste – ikke er begyndt endnu som kidsspiller, så er der forhåbentlig mange gode år som superleder i dig endnu.

 

Da klubben fik det her at vide, skyndte de sig at smide en ekstra bonus i hatten, så ud over DVBFs gavekort, er der et gavekort til Sporten i Svendborg fra Skårup IF Volley.

På vegne af Dansk Volleyballforbund er det mig en stor ære at udnævne dig som Årets person-gnist.

 

Jacob Foged, Skårup IF

  

Beretning for volleyball 2010

2010 har været et skelsættende år, hvor vi sagde farvel til vores 1.div herrer og trak holdet ned i Danmarksserien. Efter at have haft et divisionshold de sidste 9 år, så er det lidt af en ændring nu kun at spille i serierækkerne. Men de unge mennesker flytter fra Sydfyn og arvtagerne har vi ikke kunnet få på plads, så derfor måtte mange af de gamle garvede spillere graves frem for at støtte de tilbageværende unge. Det har forløbet ganske godt selvom aldersforskellen til tider er 40 år.

 

Vores mixhold holder stadig fanen højt og har vundet fynsmesterskabet atter en gang, så de kan komme med til landsmesterskaberne i Fuglsø.

 

Ungdomssiden styres suverænt af Jakob Foged som kører afdelingen på forbilledligt vis. Det er en udsøgt fornøjelse at komme i hallen en torsdag eftermiddag hvor det ene hold kids afløses af det næste for til sidst at afløses af teen spillerne. Der er liv, smil og glade dage i hallen og Jacob har plads til et smil og en kommentar til alle både spillere, forældre og trænerne. Det er klasse.

I kidsrækkerne er der hold fra 0. til 6.klasse som overlapper med teen spillerne i HU16 og 14 samt DU 17,15 og 13. Vores teen hold er stadig med i kampen om deltagelse ved DM i 2011.

Men det er også her vi har vores største udfordring, idet vi konstant mangler gode og erfarne trænere, der kan føre spillerne videre i deres volley udvikling.

 

Som noget nyt i 2010 har vi startet et motionshold op for begyndere. De træner mandag aften og har været fra 8-16 spillere hver gang. De er under kyndig vejledning af Jacob og vi håber alle de vil fortsætte i de kommende år. De har faktisk været savnet siden vi startede klubben i 1996.

 

I 2010 har vi også startet et bedstevolley hold. Hver tirsdag kl.13.30-15 mødes op til 30 bedstevolleyer med Bjarne på 86 år i spidsen til en gang bedstevolley. En flok friske seniorer der har kastet sig over kidsvolley for senior. Det er bare så hyggeligt og livsbekræftende at møde de gamle hver tirsdag til en hurtig replik og lidt sved på panden.

 

I 2011 ser vi frem mod noget klubudviklingsarbejde sammen med volley forbundet, som forhåbentligt kan ruste os bedre til at sikre den fortsatte udvikling og styrke vores organisation. Vi vil også prøve at udvide samarbejdet med nogle af vores naboklubber til gavn for den enkelte spiller, både på ungdom- og seniorsiden.

 

Beachmester 2010

Tillykke til Troels Barlund og Jacob Foged der vandt årets klubmesterskaber i beach over Bo og Jens, men Thomas og Jacob Buch blev nr. 3 foran Morten og Thomas. Tak til Morten for arrangementet der blev sluttet af med grillpølser, salat og lidt øl. 

 

 

Beretning volleyball 2009/10

Igen en begivenhedsrig sæson er ved at se sin afslutning for Skårup volley. Kigger vi tilbage til foråret 2009, så sluttede vi af med at rykke op i 1.division for herrer og med en sølvmedalje ved Danmarksmesterskaberne for HU19. En super sæson med Jens Hoffmann som træner for de unge knøse, men også en sæson som opgjort i tidsresurser, er en af de længste i klubbens historie. Det var også en sæson hvor vi havde to spillere fra klubben inde over Danmarks A-landshold for seniorer, hvilket ligeledes er første gang i klubbens historie. Vores 2.herrer klarede det knap så godt, idet de måtte rykke ned fra danmarksserien, hvorimod klubbens 2 mixhold blev fynske mestre i DGI for 3 gang i træk. Vores to ungdomshold i drenge og piger klarede sig fint som første års i rækken, men nåede desværre ikke til DM. Med de nye kids baner er kids afdelingen under Jacob Fogeds ledelse blomstret op og kunne allerede i foråret melde fuldt hus. Der var ikke plads til flere spillere på de 6 baner også selv om mere end 12 trænere var engagerede i arbejdet med de små vidundere.

 

Efter en dejlig sommer med masser af beachvolley på banen ved hallen, hvor både unge og gamle boltrede sig i sandet, skulle en ny sæson med status af 1.divisionsklub starte igen. Vi havde hyret Hugo Castro som spillende træner og i samarbejde med Oure Idrætsskoler lavet en aftale om uddannelse samtidig med. En meget lukrativ aftale for begge parter, men desværre måtte samarbejdet ophøre efter et par måneder, efter tumult mellem elever på skolen. Vi fandt derfor plads på Ollerup Højskole til Hugo. En ulykke kommer sjældent alene, så samtidig blev Hugo skadet og kunne for resten af sæsonen kun spille libero i stedet for kant. Igen skulle de unge bære holdet og som så ofte før, klarede de opgaven med bravur. En placering midt i rækken er absolut godkendt. Flot af en lille by som Skårup at kunne stille et hold i landets næstbedste række med spillere udelukkende fra egne rækker. Det er der ikke mange andre klubber i Danmark der kan. Klubbens 2.herrer valgte ikke at stille op i en række, men kun at træne. Holdet stiller nemt to hold til træning, så kamp bliver der nok af. Mixholdene spiller også meget stabilt i DGIs turneringer og vinder som regel hver gang, så mon ikke fynsmesterskabet igen havner i Skårup i 2010. Drenge og pigeholdet træner også godt og for især drengene er der gode udsigter til DM deltagelse i 2010 i HU14 og måske HU16. Kidsafdelingen er som sidste år en summen af liv og glade volleyspillere. Afdelingen har i denne sæson valgt ikke at deltage i så mange stævner, men i stedet blive hjemme og spille mod sig selv. Det har været en lettelse for trænere og ledere at minimere antallet af stævner. Udviklingen er dog ikke gået i stå af den grund, idet Skårup klarer sig stadig godt ved stævnerne og mon ikke det bliver til nogle fynsmesterskaber for kids i april. Fødekæden af spillere til klubbens ungdomshold er intakt og kører på den helt store klinge.

 

Nyheder i denne sæson

Som en nyhed i denne sæson har klubben, i samarbejde med Svendborg kommunes senioridræt, startet bedstevolley op. Det er, som navnet siger, volleyball for seniorer og hver tirsdag løber 20 ældre bedster rundt og spiller volley i Skåruphallen. Bedstevolley kan bedst sammenlignes med kidsvolley, idet de spiller med en blødere bold og på kidsbanerne efter level 3 regler. Den ældste spiller er 85 år, men alle er friske og altid i godt humør og alle går til sporten med krum hals. Det er en fornøjelse at træne disse gamle gubber.

 

Noget nyt er også talentcenter Sydfyn, hvor Skårup volley med Thomas Lüthi i spidsen har inviteret unge spillere og trænere fra Sydfyn til fælles træninger rundt i forskellige klubber på Sydfyn. Der har været stor tilslutning til træningerne og vi håber samarbejdet kan fortsætte i den kommende sæson, så vi får flere unge til at blive i sporten. Vi håber at kunne højne spillestandarden hos den enkelte spiller med disse ekstra træninger og samtidig er håbet også, at spillerne ved at træne sammen med andre unge fra andre klubber, bliver i sporten i mange år frem. Hele talentcenter Sydfyn afsluttes med et stor påskestævne i Skårup, hvor vores venskabsklub på Færøerne kommer på besøg.

 

Hvad siger fremtiden?

Efter at have haft divisionsstatus i 10 år, så har klubben besluttet at trække vores 1.divisionshold og forsøge at få et danmarksserie hold i stedet til kommende sæson. Beslutningen er taget på baggrund af mangel på spillere til kommende sæson. Hovedparten af de nuværende 1.holdsspillere vil forsøge lykken i andre klubber eller skal efter endt studentereksamen ud at rejse eller lignende. Det er med stor sorg at skulle sige farvel til denne flok af unge spillere, som har givet os alle så mange gode oplevelser. Jeg husker stadig Peter Jensen der vandt det uofficielle DM for minier tilbage i 2002, hvor han løb under nettet uden at dukke hovedet. Jeg husker drengenes skuffelse ved kun at vinde bronze på hjemmebane i 2004. Guldglæden ved sejren over Gentofte ved DM for drenge i Lillebæltshallen 2005 står også lysende klart på nethinden ligesom sejren ved HU19 i Odense 2008, hvor det absolut var slut for Peter Jensen at løbe under nettet uden at dukke hovedet. Tak til drengene for mange gode minder og held og lykke frem over.

 

Vi håber at kunne producere mange nye dygtige volleyspillere i fremtiden og skulle der komme et nyt kuld af dygtige unge spillere der gerne vil prøve kræfter med divisionsbold igen, så står vi klar til at hjælpe dem. Med denne beslutning er det også slut med divisionsvolley på Sydfyn, vi skal til Odense for at finde den nærmeste divisionsklub. Meget ærgerligt, men en realitet. Ærgeligt fordi vi kunne være fortsat, hvis klubberne på Sydfyn havde formået at samarbejde om udvikling af spillere, men desværre faldt forsøget til jorden for 4 år siden, hvor mistroen til hinanden var større end troen på et fælles samarbejde. Måske kan det lykkes nu, hvor der ikke længere er en storebror som alle tror vil stjæle fra de mindre.

Bo


Kontakt

  • Skårup Idrætsforening
  • Åbyvejen 43
  • 5881 Skårup

Kort og rutevejledning


Se video