Bordtennis for voksen/senior i Skårup Bordtennisklub - ved Svendborg

Bordtennis for voksen/senior

Voksne spiller mandag og onsdag kl. 18.30 - 22 i Skåruphallen. Du bestemmer selv, hvor lang tid du har lyst til at spille i dette tidsrum.

Tre gode råd til begynderen

Læs om bordtennisbat, tøj og sko

Vi er cirka 20 seniorspillere i klubben - og vi er mellem 14 - 78 år. Vores niveau er begynder til øvet. Der er typisk 8-14 spillere på en spilleaften - så der er altid nogen at spille med.

En spilleaften foregår på den måde, at vi møder omklædte i hallen - ofte mellem kl. 18.30 - 19. Vi finder en at spille med... laver nogle øvelser eller spiller en/to kampe. Eller vi er fire spillere, der finder sammen og spiller en double eller to. Vi snakker lidt... finder en anden/andre at spille med - osv.

Det er med til at udvikle dit spil - at spille mod forskellige spilletyper... og spillere der har forskellige niveauer - både begyndere og øvede. Nogle spillere spiller med et bat med normale "belægninger" - andre spillere har lange/korte knopper eller anti-spin.

Har du lyst til motionsbordtennis - eller har du lyst til at spille i holdturneringen?
12 af vores seniorspillere er med i holdturneringen. Og vi spiller hjemmekamp mandag aften - hvor der også spilles motionsbordtennis. 8 af vores seniorspillere spiller alene motionsbordtennis... og på en træningsaften - plejer vi at spille med forskellige spillere - både turneringsspillere og motionister.

Stævner:
Du kan også deltage i almindelige stævner - på bordtennisportalen kan du fremsøge kommende stævner

Her er lidt intro til bordtennis teknik - og her er en mere dybdegående side om bordtennisteknik

Læs om uskrevne regler i bordtennis