Fitness/Efterfødselstræning

Fitness Skårup IF

En fødsel og ikke mindst en graviditet er en fysisk præstation, der slider hårdt på kroppen

Dine mavemuskler bliver svagere end normalt og din bækkenbund og ryg udsættes også for stor belastning. Derfor er det ekstra vigtigt med træning efter fødslen.

Efterfødselstræning i Skårup Fitness består af en blanding af konditionstræning, styrketræning med egen kropsvægt samt håndvægte og afspændingsøvelser. Du vil få lagt et program ud fra dit funktionsniveau, som vil blive udarbejdet sammen med en instruktør - ud fra de målsætninger du ønsker.

Instruktør:  Holdet er ikke aktivt i øjeblikket - men hold øje med siden her.

Træningstider er tirsdag og torsdag formiddag kl. 10.00-12.00 - hvor man selvfølgelig må medbringe sin baby.

Der udover giver et medlemsskab af fitness lov til at træne alle ugens dage, men tirsdag og torsdag er de dage hvor baby må være i centret.

Indmeldelse på: fitnessskaarup@gmail.com

Opstart d. 1.11.2016 tirsdag kl. 10.00-12.00