Stævner og arrangementkalender

Bordtennis Skårup IF

Pointstævner i sæsonen

Fyens Bordtennis Union afholder pointstævner fordelt over hele sæsonen. Disse stævner er rigtig gode for især nybegyndere, da I kommer til at spille mod andre spillere, der ligger på nogenlunde samme niveau som en selv.

Klubmesterskab i Skårup

Der bliver afholdt klubmesterskab i Skårup Bordtennisklub. Det vil blive en rigtig hyggelig dag, hvor vi spiller i hele hallen. Vi håber, at så mange som muligt af vores medlemmer møder op, og forældre, bedsteforældre, søskende osv. er selvfølgelig velkomne til at komme og heppe!

Holdturnering

FBTU afholder en holdturnering med tre-mandshold, og det er målet at kunne stille med et antal ungdomshold i turneringen. Trænerne vil i starten af sæsonen vurdere, om der er potentiale til at stille hold.