Køb af spillerlicens

Bordtennis Skårup IF

Hvor indløser jeg licens?

For at kunne deltage i holdturneringer og stævner skal alle spillere have indløst licens fra Dansk Bordtennis Union.

Dette foregår fra hjemmesiden bordtennisportalen.dk, hvorfra man også altid kan finde resultater og stillinger fra turneringer og stævner. Hjemmesiden kan godt være lidt besværlig at finde rundt på første gang man er derinde. Men for at indløse din spillerlicens skal du blot følge nedenstående punkter:

• Gå til www.bordtennisportalen.dk og tilmeld dig portalen. (billede)

• Du modtager herefter en email fra portalen, hvori der er et link. Besøg dette link for at aktivere din profil. Det første du bliver bedt om er at angive en adgangskode.

• Når du har udført disse trin vil din profilside blive vist. Du bestemmer selv om du vil tilføje flere oplysninger til den.

• I menuen til venstre har du mulighed for at tilmelde dig en klub. Dette foregår under punktet: Klubber -> Søg klub. I feltet "Navn" indtaster du blot Skårup og klikker søg.

• Ud for "Skårup Idrætsforening" klikker du på ikonet i kolonnen "Bliv medlem". Så snart vi godkender din indmeldelse er du tilknyttet klubben.

• Klik herefter på menupunktet: Spillere -> Køb spillerlicens.

• Følg nedenstående procedure: Vælg spiller (dig selv) Klik på "Tilføj" og spillerlicensen tilføjes til "Indkøbskurven". Klik på "Gennemfør". Du sendes videre til et betalingsvindue, hvor du kan betale med Dankort.

• En spillerlicens koster 75,-

Hvis du støder på problemer er du velkommen til at spørge din træner om hjælp!