Køb af spillerlicens

Bordtennis Skårup IF

For at kunne deltage i holdturnering og stævner skal du indløse licens hos Dansk Bordtennis Union.

Dette gør du i Bordtennisportalen, hvor du også kan finde resultater og stillinger fra turneringer og stævner. For at indløse din spillerlicens skal du følge disse punkter:

• Du modtager herefter en mail fra portalen, hvori der er et link. Tryk på dette link for at aktivere din profil. Det første du bliver bedt om er at angive en adgangskode.

• Så vil din profilside blive vist. Du bestemmer selv, om du vil tilføje flere oplysninger til den.

• I menuen til venstre har du mulighed for at tilmelde dig en klub. Dette foregår under punktet: "Klubber -> Søg klub". I feltet "Navn" indtaster du "Skårup" og klikker "Søg".

• Ud for "Skårup Idrætsforening" klikker du på ikonet i kolonnen "Bliv medlem".

Så snart vi godkender din indmeldelse, er du tilknyttet klubben.

• Herefter skal du klikke på menupunktet: "Spillere -> Køb spillerlicens".

• Vælg "Spiller" (dig selv) Klik på "Tilføj" og spillerlicensen tilføjes til "Indkøbskurven". Klik på "Gennemfør". Du sendes videre til et betalingsvindue, hvor du kan betale med Dankort.

• Pt. (04-02-2018) koster spillerlicens:
    - Ungdom/senior under 1100 ratingpoint: kr. 100
    - Ungdom/senior mellem 1100 og 1599 ratingpoint: kr. 250
    - Senior over 1599 ratingpoint: kr. 450

Får du problemer med dette - så er du velkommen til at spørge din træner eller formand for klubben.