topimg1.jpg

Velkommen til Skårups Svømmeafdeling

Svømning Skårup IF

Tilmelding til sæson 2017-18 er startet!

Lidt om Skårup Svømning

Målsætning

SIFs svømmeafdeling beskæftiger sig primært med begyndersvømning og vi deltager ikke i konkurrencer. Det er vores holdning at leg skal være det bærende element i undervisningen. Undervisningen kan begynde på et forældre-barn hold når barnet er 4-5 år gammelt og vi har børnehold fra 5-13 årsalderen. Vi har desuden motionssvømning og vandgymnastik for voksne.

Bestyrelse

Afdelingen ledes af svømmeformand Mette Bødker i samarbejde med svømmetrænerne Hjørdis Valgardsdottir og Magnus Hansen

 

Trænere

 Hjørdis Valgardsdottir træner børnesvømmerne og motionerer de ældste og Magnus Hansen træner børn i alle aldre!  Zacharias Veber fortsætter som hjælpetræner på børneholdene.

Træningstider

SIF har svømmetider tirsdage fra 17.30-20.00, med de alleryngste først og  voksen-motionshold fra 19.00-20.00. Hver svømmelektion er af ½ times varighed, man kan møde 10 minutter før til omklædning. Træningen foregår i ”den gamle svømmehal” på Centrumplads. Sæsonen starter første tirsdag i september og slutter midt i april det følgende år.

Holdene er placeret med de yngste tidligst og voksenholdene til sidst. 

Som noget nyt vil vi i den kommende sæson tilbyde svømning til enkelte voksne samtidigt med de ældste børnesvømmere og så bliver fittnessholdet udvidet fra 19.15-20.

Sæsonen 2018-19 starter den 4/9- 2018 og slutter før påske. Vi holder fri i alle skoleferier (uge 42, uge 52, uge 1, uge 7) . Den 11/12 -2018 er sidste gang før jul, og vi starter  igen den 8/1-2019. Op til juleferien og den sidste gang i sæsonen har vi familesvømning hvor alle er velkomne til springe med i vandet.

Yderligere oplysninger kan fås på SMS til 21674321 Mette.bodker@outlook.dk                                                            

Vel mødt Mette Bødker

Kontingent og tilmelding

Tilmeldingen til kommende sæson starter i juni og der sendes direkte besked til alle svømmere fra sidste sæson.

Kontingentet er 600,- kr pr hold for hele sæsonen. Prisen er ens for alle hold og dækker en halv times undervisning ugentligt fra starten af september til påske, (undtaget er skoleferier).

Sæsonen starter den første tirsdag i september og slutter det følgende år først i april, lidt afhængigt af påskens placering. 

Hvis man har tilmeldt sig, men ikke vil deltage alligevel, kan man få pengene retur. Dog fratrukket 100,- i gebyr.

 


Kontakt

  • Skårup Idrætsforening
  • Åbyvejen 43
  • 5881 Skårup

Kort og rutevejledning


Se video